Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Mono blok gövde kuruluşsı dizi sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve Yangın Merdiveni Kapısı kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece güzel ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha artışını getirmektedir.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlanması Yangın Merdiveni Kapısı ve yaraşıklı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve yakın çkırmızıışması önemlidir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç Yangın Kapısı seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Cenah binasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu durum birey kaybı olmaması için önemlidir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page