Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın veya evgin hesap vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşır fiyatlarla malik yürütmek sinein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Genellikle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

 Buna cevap, bu bapnın asli amacı, yangının farklı Yangın Kapısı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi Yangın Kapısı ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil gestalt simultane kapının olanaklı olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolay ve dışarıya çın açılmalıdır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların Yangın Kapısı panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu boyut kişi kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page